شرکت‌های دانش‌بنیان مسیر توسعه صنعت هوایی را کوتاه می‌کنند

شرکت‌های دانش‌بنیان مسیر توسعه صنعت هوایی را کوتاه می‌کنند

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،یک تفاهم‌نامه همکاری با موضوع تحقق اهداف سند توسعه هوافضای کشور برای ارتقای ظرفیت مسافر و بار در فرودگاه امام خمینی به امضای منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و محمدمهدی کربلایی مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی رسید.


«ارتقای سامانه‌های اتوماسیون عملیات فرودگاهی در راستای افزایش سطح کیفی و کمی خدمات به مسافران مطابق با آخرین فناوری‌های روز دنیا» و «ایجاد مرکز تعمیر، نگهداری و اورهال جامع برای هواپیما توسط شرکت‌های دانش‌بنیان برای ارائه خدمات به ناوگان پروازی داخلی و خارجی»، «ایجاد سایت تبدیل کاربری هواپیما مسافربری به باربری» و نیز «ارتقاء هواپیماهای موجود» از مفاد اصلی این تفاهم‌نامه است.


شرکت‌های دانش‌بنیان مسیر توسعه صنعت هوایی را کوتاه می‌کنند


منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم امضای این تفاهم نامه گفت: ستاد آمادگی همکاری نزدیکی با شهر فرودگاهی برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان در منطقه آزاد تجاری را دارد.


وی همچنین بیان کرد: این شرکت‌ها می‌توانند خدماتی چون دسترسی راحت به همکاران بین‌المللی، دریافت آسان قطعات خارجی و صادرات مستقیم به دیگر کشورها را به این مناطق ارائه کنند.


«ایجاد مراکز نوآوری در حوزه نرم‌افزاری با گرایش هوشمندی عملیات فرودگاهی برای تسهیل ارائه خدمات حمل و نقل بار و مسافر» و «راه‌اندازی ناوگان حمل‌ونقل بار با توجه به اهداف برنامه جامع توسعه هوافضای کشور با استفاده از هواپیمای تجاری» از دیگر مفاد این همکاری مشترک است.


در این تفاهم‌نامه بر «ایجاد کنسرسیوم بین بانک‌ها برای تامین سرمایه برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان با محصولات دارای فناوری پیشرفته شهر فرودگاهی امام خمینی» و «حمایت و پشتیبانی از طرح‌ها و پروژه‌های دانش‌بنیان در منطقه آزادشهر فرودگاهی» نیز تاکید شده است.


انتهای پیام/